+31 06 54 25 48 71
NIEUWS

Meer printcapaciteit Intermail

Met de komst van een tweede Océ ColorStream rotatieve inkjetprinter van Canon heeft Intermail in Nieuw Vennep de printcapaciteit verder uitgebreid. ‘Met de komst van de nieuwe inkjetprinter hebben we afscheid kunnen nemen van meerdere Océ kettingprinters’, zegt directeur Jeroen Rothert. ‘Die kettingprinters hebben hun dienst méér dan bewezen en ons nooit in de steek gelaten.’

Nieuwsbericht Publicatie

Uitbreiding SMG Groep directie

Met de uitbreiding van het directieteam van de SMG Groep is voor eigenaar Wim van Rijswijk het moment aangebroken afstand te nemen van de operationele leiding en deze over te dragen aan een nieuw samengesteld directieteam. Dit team bestaat uit: Pieter Brundel, algemeen directeur, Maarten van der Waardt, technisch directeur, Marthijn ter Averst, commercieel directeur en Jan Pleijzier, financieel directeur.

Nieuwsbericht Publicatie

White Paper Factory

Bij Jetmail is een Kern 3600 couverteersysteem met geïntegreerde snijmachine geïnstalleerd. Deze is voorzien van inkjet printkoppen voor het in full color printen en personaliseren van blanco enveloppen. ‘Dat is uniek’, zegt directeur Tim Corsmit. ‘Er wordt al jaren over een volledige White Paper Factory oplossing gesproken. Wij zijn één van de eersten ,die daar echt invulling aangeven’.

Nieuwsbericht Publicatie

Agfa Golfdag

Bij de Agfa Golfdag werd sportief gestreden om de hoogste eer. Dat hoort erbij, maar dat is tijdens de Agfa Golfdag niet het belangrijkste. Het gaat vooral om de gezelligheid. Dat lukte prima. De sfeer in de flights was van de eerste tot en achttiende hole uitstekend en dat hield op de negentiende niet op. De overall winnaar van deze zeer geslaagde golfdag werd Ron van Gog van Wesly Printing & Packaging.

Nieuwsbericht Fotoalbum Publicatie

PTI Seminar ‘Train je succes’

PTI bestaat dit jaar 25 jaar en dat werd gevierd met een speciaal jubileumseminar ‘Train je succes’ in De Fabrique in Utrecht. Daar was veel belangstelling voor. Er kwam ruim 250 genodigden af op de presentaties van niemand minder dan ex-hockeyster Minke Booij, hockeycoach Marc Lammers, mental coach Daniel Zavrel en neuroloog Erik Scherder.

Nieuwsbericht Fotoalbum

Start Smart, Finish Better!

Komori organiseert op 7 en 8 november 2018 in het European Graphic Center in Utrecht een Open House met als thema: Start Smart, Finish Better! Tijdens dit tweedaagse evenement presenteert Komori de nieuwste ‘connected’ oplossingen en worden verschillende demonstraties en workshops gegeven.

Nieuwsbericht Aanmelden

Spieren voor Spieren Golfdag

De Spieren voor Spieren Golfdag op De Hooge Rotterdamsche was een groot succes. Deze benefiet golfdag werd georganiseerd op initiatief van PTI, maatschappelijk partner van Spieren voor Spieren, in samenwerking met de Business Club. De totaalopbrengst was dit jaar € 26.460,00 en daarmee werd de score van vorig jaar ruim overtroffen.

Nieuwsbericht Fotoalbum

AtéCé wielertoertocht

Volgend jaar op 12 april 2019 wordt de bekende AtéCé wielertoertocht weer gereden. Vertrek en aankomst vanaf het vertrouwde adres bij Uitspanning ’t Peeske in Beek. Maar de route is nieuw! De afstanden zijn 70, 90 en 120 km. AtéCé relaties die deze prachtige voorjaarsklassieker mee willen fietsen, kunnen zich nu al aanmelden bij Jurgen Bekker: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Programma

Opnieuw CRS Gold

Het team van Brandwijk Kerstpakketten – Promo.nl er weer in geslaagd te voldoen aan het Corporate Social Responsibility programma. ‘Voor mij bestaat er geen twijfel over het nut en zelfs de noodzaak van de CSR Gold certificering. Veel van onze klanten vinden het vanzelfsprekend dat wij met MVO bezig zijn’, zegt directeur/ eigenaar Dick Brandwijk.

Nieuwsbericht

Lange doorvoermogelijkheden

Bij Duropanel is een Anapurna H2500i LED hybride inkjet printer geïnstalleerd. ‘We hebben voor deze Agfa printer gekozen vanwege de ‘lange’ doorvoermogelijkheden voor het printen keukenachterwanden, die online bij onze webshop www.PimpYourKitchen.nl besteld kunnen worden’, zegt directeur Maarten Waaijenberg.

Nieuwsbericht Publicatie 1 Publicatie 2

AtéCé Dortland Open

Tijdens het AtéCé Dortland Open was het prachtig weer om de baan in te gaan. Dat deden maar liefst 80 relaties van Dortland & van Beem en AtéCé Graphic Products op Golfbaan Hitland in Nieuwerkerk aan den IJssel. Het golftoernooi werd gewonnen door Dave Leeflang van MarcelisDékavé.

Nieuwsbericht Publicatie Fotoalbum

CRON Open House

Het internationale CRON Open House dat Micron Media organiseerde werd goed bezocht. Zowel vanuit Duitsland, alsook vanuit de Benelux kwamen er diverse Micron Media relaties naar Düsseldorf. Daar werden in het Europese hoofdkantoor de nieuwste CRON plaatbelichtingstechnologieën gedemonstreerd.