+31 06 54 25 48 71
NIEUWS

Interessant artikel

In On PRESS, het wereldwijde relatiemagazine van Komori, een interessant artikel over Deltabach. Directeur Marc de Jong legt daarin uit waarom hij ruim een jaar geleden twee drukpersen inruilde voor een gloednieuwe Komori GL840P achtkleuren drukpers. Ook op deze nieuwe drukpers wordt gedrukt met LED UV inkten. Deltabach was vier jaar geleden één van de eerste drukkerijen die voor LED UV inkten koos.

Artkel

Komori Open House

Het Komori Autumn Open House op 6 en 7 november 2019 staat als warming-up in het teken van Drupa 2020 en de Olympische Spelen in Tokio. Naast ‘live’ demonstraties en ‘breakout’ sessies, houden voormalig Formule 1 coureur Robert Doornbos en ex-olympisch schaatskampioen Mark Tuitert een presentatie in het Komori Graphic Center Europe in Utrecht. Mis het niet en meld je aan!

Programma Aanmelden

Zonder productieverlies

Drukkerij VD in Temse (België) is overgestapt op het gebruik van Kodak Sonora X. ‘De overstap naar ‘procesvrij’ is wel een hele andere manier van werken’, zegt gedelegeerd bestuurder Marco de Ridder. ‘De prepress specialisten van AtéCé Graphic Products hebben ons fantastisch geholpen, waardoor de omschakeling vrijwel zonder productieverlies heeft plaatsgevonden.’

Nieuwsbericht

Bijna dertig duizend euro

De benefiet golfdag voor Spieren voor Spieren, die werd georganiseerd door de Business Club van De Hooge Rotterdamsche en PTI, leverde ruim twintig duizend euro op. Samen met het Rijnland Open Golf liep de totaalopbrengst op richting dertig duizend euro voor het goede doel, dat zich inzet voor kinderen met een spierziekte.

Fotoalbum

Actief op twee fronten

AtéCé Graphic Product was recent actief in Brussel op Labelexpo Europe 2019 en in Belgrado op Grafima. Op de Labelexpo werd de nieuwe AtéCé productrange Galaxy flexo solutions geïntroduceerd en de Grafima – fair of graphic, paper and creative industry – was een ideale gelegenheid om AtéCé Servië aan de grafische bedrijven in deze regio voor te stellen.

AtéCé Dortland Open

Er deden maar liefst 80 golfliefhebbers aan het AtéCé Dortland Open 2019 mee. Niet alleen uit Nederland, maar ook uit België, Duitsland en zelfs Italië waren er relaties van Dortland & Van Beem en AtéCé Graphic Products naar Golfpark Hitland in Nieuwerkerk aan den IJssel gekomen.

Nieuwsbericht Fotoalbum

AWA Couvert

Arnoud Schreutelkamp gaat als zelfstandig ondernemer de enveloppenfabrikant AWA Couvert GmbH vertegenwoordigen binnen de Nederlandse print, mail & couverteermarkt. ‘Deze activiteiten ga ik combineren met mijn werkzaamheden voor Kern Nederland’, zegt hij.

Nieuwsbericht PRINTmatters Fonk Blokboek

Graphic Users Association | GUA

De Graphic Users Association | GUA Conference 2019 wordt gehouden van 29 tot en met 31 oktober 2019 in Berlijn. GUA is voor de Europese leden hét podium waar de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van workflow oplossingen centraal staan. Tijdens GUA wordt tevens 20 jaar Kodak Prinergy workflow gevierd. De registratie voor GUA is geopend: https://guaconference.com/.

Nieuwsbericht

Chemievrij plaat belichten

Drukkerij VD in Temse (België) heeft gekozen voor het chemievrij plaat belichten en is overgestapt op het gebruik van Kodak Sonora X. ‘Wij hebben afscheid genomen van onze ontwikkelmachine. Dat is voor ons zonder meer een besparing. Want het ontwikkelen van conventionele offsetplaten kost veel water’, zegt gedelegeerd bestuurder Marco de Ridder.

Nieuwsbericht

Labelexpo Europe 2019

AtéCé Graphic Products is present op Labelexpo Europe 2019. Deze wordt gehouden van 24 tot en met 27 september 2019 in Brussel. Tijdens deze grootste etiketten- en verpakkingsbedrukkingsbeurs ter wereld introduceert AtéCé een aantal coatings en wasmiddelen die speciaal voor flexodrukkers en labelprinters ontwikkeld zijn.

Nieuwsbrief

Golfen voor het goede doel

Op 18 september 2019 wordt een benefiet golfdag voor Spieren voor Spieren georganiseerd. Dit gebeurt door PTI, maatschappelijk partner van Spieren voor Spieren en de Business Club van De Hooge Rotterdamsche op de gelijknamige baan. Het belooft een informele, goed verzorgde en ontspannen golfdag te worden waarbij gezonde spieren zich inzetten voor zieke spieren.

Nieuwsbericht Aanmelden

Hybride Agfa Anapurna

Bij Promosign is een nieuwe Agfa Anapurna H3200i LED in gebruik genomen. ‘Het is uitbreiding van onze capaciteit’, zegt directeur eigenaar Roy Everts. ‘We hebben geïnvesteerd in een nieuwe hybride hoogvolume printer met een printsnelheid tot 127 m² per uur. Voor ons is dit de ideale machine omdat wij nu zowel plaat- als rolmedia kunnen printen.’

Nieuwsbericht Publicatie