+31 06 54 25 48 71
NIEUWS

Intermail 50 jaar

Intermail in Nieuw Vennep bestaat deze zomer 50 jaar. Gert Rothert Sr: ‘Natuurlijk laten we dit bijzondere jaar niet ongemerkt voorbij gaan en vieren dat op een manier die bij ons past met onze eigen mensen en onze klanten. Daar hebben we nog even de tijd voor, want ons jubileumjaar is net begonnen.’

Nieuwsbericht Publicatie

Sandd Grafische Dag

De Grafische Dag van Sandd werd deze gehouden op Papendal in het trainingscomplex van Vitesse. De dag stond in het teken van voetbalsportiviteit. Voorafgaand aan ‘latje trappen’ en ‘pingels nemen’ waren er diverse presentaties, onder andere over Sandd2me, de nieuwe pakketdienst van Sandd.

Nieuwsbericht Publicatie Fotoalbum

Wereldprimeur

Bij Fotofabriek is de allereerste Kodak Nexfinity ter wereld geïnstalleerd. ‘Het begon als een test, maar uiteindelijk besloten we om voor deze nieuwste Kodak digitale kleurenprinter te kiezen’, zegt directeur Stephan de Vries. ‘We werken al jaren tot volle tevredenheid met Kodak Nexpress.’

Nieuwsbericht Publicatie

GrafischGolfen krant

Van het GrafischGolfen 2018 op De Maastrichtsche is een prachtige krant verschenen. Boordevol met sprekende beelden van de flights, het golftoernooi, de prijsuitreiking en veel meer. De krant is vormgegeven door de trotse media partner Rodi Media en gedrukt bij Rodi Rotatiedruk.

GG 2018 krant Fotoalbum

Welkom Frank en Filip

AtéCé heeft twee Belgische accountmanagers aangenomen, die zich gaan richten op de verkoop en technische ondersteuning van grafische verbruiksmaterialen, CTP systemen, drukinkten en vernissen in België. Dat zijn Frank Nevejans en Filip Helsen. Veel succes en welkom bij AtéCé, Frank en Filip!

Nieuwsbericht Publicatie

Shoeby wint Folder Vakprijs

Tijdens het BBR Congres over brievenbusreclame in de Westergasfabriek in Amsterdam is Shoeby uitgeroepen tot winnaar van de Folder Vakprijs 2018. Het congres beloofde de ‘spannendste ooit’ te worden. Die belofte werd slechts ten dele waargemaakt.

Nieuwsbericht Publicatie Fotoalbum

Kijken en proeven

Het Open Huis en de Haringparty van MullerVisual waren drukbezocht. 'Kom kijken en proeven' was het thema. Dat deden ruim 400 relaties van MullerVisual en andere communicatiebedrijven die in hetzelfde pand in Mijdrecht zijn gehuisvest.

Publicatie Fotoalbum Open Huis Fotoalbum Haringparty

Papier heeft ‘iets’

Op WerkTrends een goed verslag over The Art of the New, waar volksfilosoof Prof. Dr. Bas Haring stelde dat papier ‘iets’ heeft, dat digitale media niet hebben en nooit zullen krijgen. Tijdens dit Ricoh evenement stond de rol van papier in het veranderende media landschap centraal.

WerkTrends Fotoalbum Publicatie

Europese primeur

Bij Marle Creatieve Communicatie in Moerkapelle is een Anapurna H1650i LED hybride inkjet printer geïnstalleerd. De eerste van dit nieuwe model in Europa. ‘We kregen van Agfa de kans om dit model te testen. Dat beviel zo goed, dat we al snel besloten om de grootformaat printer te bestellen’, zegt directeur Edwin van Marle.

Nieuwsbericht Publicaties

PTI All Stars – Lucky Ajax

Voor de derde keer speelde PTI All Stars tegen Lucky Ajax. Het vriendschappelijke potje ging natuurlijk om sportplezier en de eer. Toch was ieder doelpunt voor Spieren voor Spieren goud waard. Direct na de sportieve wedstrijd werd de cheque ter waarde van € 1.400,00 overhandigd.

Website Fotoalbum

Op de koffie bij Komori

Met de Packaging Experience Days richtte Komori zich op de verpakkingsdrukkerijen. Daar was een goede reden voor, want tijdens het tweedaagse open huis in Utrecht was de nieuwe Komori Lithrone GX-40 voor het eerst in Europa in bedrijf. Deze offsetpers is speciaal voor dit marktsegment ontwikkeld.

Nieuwsbericht Publicaties Fotoalbum

4e Komori Veldhuis Media

Bij Veldhuis Media is een nieuwe Komori GL840P drukpers geïnstalleerd. Het is bij de drukkerij in Raalte de vierde 70 x 100 Komori offsetpers. Het totaal aantal druktorens komt daarmee op 29. ‘Het is een pure uitbreiding, want dat klinkt misschien vreemd, maar we groeien behoorlijk’, zegt directeur Oscar Jager.

Nieuwsbericht Publicaties