+31 06 54 25 48 71
NIEUWS

Handelsmerk Damen Drukkers

Damen Drukkers heeft een nieuwe Horizon StitchLiner Mark III aangeschaft. Directeur Jan Damen: ‘We hebben overigens voordat we tot de aanschaf zijn overgegaan wel grondig getest met een speciaal door ons ontworpen testvorm. Uiteindelijk is kwaliteit ons handelsmerk en daar voldoen de producten die van de Horizon StitchLiner Mark III afkomen aan.’

Nieuwsbericht Publicatie Website

In de rij voor de Iridesse

Er was veel belangstelling voor de nieuwe Xerox Iridesse digitale kleuren productieprinter in het Xerox Innovatiecentrum te Breukelen. Xerox klanten – en ook providers die met full color printers van andere merken werken – waren nieuwsgierig naar deze nieuwste generatie CMYK+ printer.

Nieuwsbericht Publicatie Website Fotoalbum

Kortere levertijden door LED UV

Bij Deltabach is een nieuwe Komori GL840P LED UV achtkleuren drukpers geïnstalleerd. ‘Vandaag de dag vragen onze klanten, waaronder veel collega drukkers, om kortere levertijden. Met onze nieuwe 70/100 drukpers kunnen we daar nog beter aan voldoen’, zegt directeur/eigenaar Marc de Jong.

Nieuwsbericht Publicatie

Komori Open House

Het open huis, getiteld ‘Start Smart, Finish Better!’, in het Komori Graphic Center – Europe (KGC) trok meer dan 400 bezoekers. ‘Dat was boven onze verwachtingen,’ zegt marketing manager Peter Minis trots. De bezoekers kwamen vanuit de hele Europese regio en ook daarbuiten. Onder de gasten een behoorlijk aantal klanten van AtéCé.

Nieuwsbericht Publicatie Fotoalbum

CTP-workshop bij Control Media

Micron Media organiseert op woensdag 28 november 2018 een excursie naar Control Media in Etten-Leur, waar een volledig geautomatiseerde CTP-afdeling is ingericht. Daar wordt in de ochtend inhoud gegeven aan demonstraties en een CTP-workshop. Aansluitend is er een lunch en voor liefhebbers een bezoek aan de innovatieve fabriek van Uboats.

Er zijn nog een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Aanmelden bij Frank van Deursen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

SMG Groep kiest voor CRON

Micron Media heeft bij de SMG Groep twee nieuwe CRON-plaatbelichters geïnstalleerd. De ene plaatbelichter is uitgerust met een bulkloader voor 500 offsetplaten, de andere staat in lijn met een Krause-palletlader. ‘Deze investering is niet alleen een uitbreiding, maar ook een investering in efficiency en productiever werken’, zegt commercieel directeur Marthijn ter Averst.

Nieuwsbericht Publicatie

PostBridge écht multi-channel

Multi-Post lanceert een nieuw multi-channel communicatie platform: PostBridge ‘Vanuit PostBridge is het mogelijk om écht multi-channel mailingcampagnes te versturen’, zegt IT manager Frank van Ballegooij. ‘PostBridge biedt de mogelijkheid om verschillende soorten communicatie uitingen (per post, per e-mail of per sms of gecombineerd) te ontwikkelen en versturen.’

Nieuwsbericht Publicatie

Opnieuw Fogra gecertificeerd

AtéCé Graphic Products confectioneert in het eigen Converting Centre in Alkmaar onder de merknaam PressClean wasdoekrollen. ‘Deze wasdoekrollen zijn Fogra gecertificeerd en onlangs is de certificering van PressClean Wet, PressClean White IQ en PressClean IQ opnieuw voor een periode van drie jaar verlengd’, zegt Bernard van Stegeren, senior product manager.

Nieuwsbericht

Painted Wolves

Bij Opmeer papier pixels projecten vond onlangs de lancering plaats van het boek ‘Painted Wolves, a wild dog’s life’. ‘Niet zomaar een koffietafelboek, maar één met een heel bijzonder verhaal’, zegt directeur Boy Opmeer. ‘Het oversized boek bevat 220 foto’s, die op indrukwekkende wijze het leven in beeld brengen van de met uitsterven bedreigde Afrikaanse wilde hond.’

Nieuwsbericht Publicatie Fotoalbum

Eerste Iridesse in Nederland

De allereerste Xerox Iridesse in Nederland is geïnstalleerd bij Hollandridderkerk.'Voor ons kwam de Iridesse op een goed moment', zegt directeur Arno de Winter. 'Wij waren toe aan het moderniseren van ons printerpark. Wij zijn bij de nieuwe Xerox Iridesse uitgekomen, onder andere vanwege de afdrukkwaliteit. De afdrukken hebben met offset vergelijkbare kwaliteit en zijn haarscherp.

Nieuwsbericht Publicatie

Meer printcapaciteit Intermail

Met de komst van een tweede Océ ColorStream rotatieve inkjetprinter van Canon heeft Intermail in Nieuw Vennep de printcapaciteit verder uitgebreid. ‘Met de komst van de nieuwe inkjetprinter hebben we afscheid kunnen nemen van meerdere Océ kettingprinters’, zegt directeur Jeroen Rothert. ‘Die kettingprinters hebben hun dienst méér dan bewezen en ons nooit in de steek gelaten.’

Nieuwsbericht Publicatie

Uitbreiding SMG Groep directie

Met de uitbreiding van het directieteam van de SMG Groep is voor eigenaar Wim van Rijswijk het moment aangebroken afstand te nemen van de operationele leiding en deze over te dragen aan een nieuw samengesteld directieteam. Dit team bestaat uit: Pieter Brundel, algemeen directeur, Maarten van der Waardt, technisch directeur, Marthijn ter Averst, commercieel directeur en Jan Pleijzier, financieel directeur.

Nieuwsbericht Publicatie