Kunt u deze mailing niet goed lezen? Klik dan hier voor de webversie.

Je ontvangt deze eenmalige web mailing als privé of zakelijke relatie van Peter Zwetsloot | PZC


Wie sponsort ons?

Het PTI team met Annette, Peter, Cees en voorop de fiets teamcaptain Lars

Zaterdag 10 juni 2017 is het zover. Dan doen wij als PTI team samen met onze teamcaptain Lars mee aan de Spierathlon. Annette gaat 500 m zwemmen, Peter gaat 20 km fietsen, Cees gaat 5 km hardlopen. Dat doen wij als één team. Wij zetten onze gezonde spieren in voor de spierzieke Lars. Daar hebben we reuzeveel zin in!

Naast het bieden van een dag sportplezier en ontspanning aan Lars en zijn familie, zetten wij ons als team ook in voor het inzamelen van geld voor Spieren voor Spieren. Ons team heeft een streefbedrag, daar komen we al in de buurt, maar zijn er nog niet helemaal.

Hoe werkt het?

Heel eenvoudig. Ga naar onze teampagina en daar staat duidelijk uitgelegd hoe je met enkele muisklikken een bedrag naar eigen keuze kan overmaken voor dit goede doel. Ook kun je daar een persoonlijke boodschap op vermelden.

Supporters & vrijwilligers welkom

Ons team start zaterdag 10 juni 2017 om 12.00 uur. Uiteraard ben je van harte welkom om ons aan te moedigen en mee te genieten van het plezier dat spierzieke kinderen aan deze Spierathlon beleven. Daarnaast zoekt Spieren voor Spieren voor de Spierathlon nog vrijwilligers.

Ontzettend bedankt

Lars (rechts) en zijn broer Bart

Namens ons team, maar vooral namens Lars, zijn ouders Suzanne en John, zijn broers Bart en Freek (die net als Lars aan een spierziekte lijden) en namens alle gezinnen met spierzieke kinderen ontzettend bedankt! voor iedere vorm van ondersteuning aan dit initiatief van Spieren voor Spieren.


Annette Dales


Peter Zwetsloot


Cees van der Voorden

Deze web mailing is opgemaakt door Giuseppe Toppers | Danto