Kunt u deze mailing niet goed lezen? Klik dan hier voor de webversie.

Maaike, Cees en Peter (team PTI) doen samen Freek mee aan Spierathlon

Sponsors gezocht! Wie durft?

Zaterdag 4 juni 2016 is het zover. Dan doe ik in een team van PTI mee aan de Spierathlon. Dit is een 1/8 triathlon voor kinderen met een spierziekte.

Samen met Freek

De onderdelen van deze 1/8 triathlon doen we als team én samen met Freek. Freek is 10 jaar en heeft een spierziekte en kan daardoor niet zelf zwemmen, fietsen en hardlopen. Dat doen wij als team met Freek. Maaike gaat 500 m zwemmen, Cees 5 km hardlopen en ik ga 20 km met Freek fietsen. Ik kijk daar enorm naar uit en heb geoefend, kijk maar.

Spieren voor Spieren

Naast het bieden van een dag sportplezier en ontspanning aan Freek en zijn familie, zetten wij ons als sporters met gezonde spieren ook in voor het inzamelen van geld voor Spieren voor Spieren. Ons team heeft een streefbedrag, daar komen we al in de buurt, maar zijn er nog niet helemaal.

Hoe werk het?

Heel eenvoudig. Ga naar onze teampagina en daar staat duidelijk uitgelegd hoe je met enkele muisklikken een bedrag naar eigen keuze kan overmaken voor dit goede doel. Ook kun je daar een persoonlijke boodschap op vermelden.

Ontzettend bedankt

Namens mijn ‘teammates’ Maaike, Cees, maar vooral namens Freek, zijn ouders en broers en namens alle gezinnen met spierzieke kinderen ontzettend bedankt voor iedere vorm van ondersteuning aan dit initiatief van Spieren voor Spieren.

PTI

Op uitnodiging van PTI neem ik deel aan deze tweede editie van de Spierathlon. PTI is maatschappelijk partner van Spieren voor Spieren. Al ruim tien jaar en minstens zo lang mag ik (als PZC) voor dit mooie bedrijf werken. Daar ben ik heel trots op en vind het een eer zaterdag 4 juni 2016 ‘iets’ terug te mogen doen en samen met andere PTI-ers in te zetten voor dit goede doel.

Supporters welkom

Alle PTI teams (5 in totaal) starten zaterdag 4 juni 2016 om 12.00 uur. Uiteraard ben je van harte welkom om ons aan te moedigen en mee te genieten van het plezier dat spierzieke kinderen aan deze Spierathlon beleven.

Peter Zwetsloot | 06 54 25 48 71

Je ontvangt deze eenmalige web mailing als privé of zakelijke relatie van Peter Zwetsloot | PZC

Deze web mailing is opgemaakt door Giuseppe Toppers | Danto