+31 06 54 25 48 71
NIEUWSBERICHTEN

NIEUWSBERICHT


Zomers gezellige Agfa Golfdag

Alweer een ‘birdie’ voor winnaar Ron van Gogh (Wesly Printing & Packaging), Edwin Strijbos (Strijbos Grafische Groep) kijkt vol bewondering toe.

De Agfa Golfdag wordt traditioneel op Golfpark ‘De Turfvaert’ in Rijsbergen gespeeld. Dat is voor relaties van Agfa uit Nederland en uit België mooi centraal gelegen. Dit keer kwamen er 50 golfliefhebbers op het jaarlijkse relatie-evenement af. Die hadden allen hun regenkleding thuis gelaten, want het was puur zomer. Vorig jaar was dat anders wisten de meesten nog. Aan de ‘natste Alfa Golfdag ooit’, werden nog volop herinneringen opgehaald. ‘Over tien jaar weten we dat nog en zijn we deze mooie dag waarschijnlijk vergeten’, zei één van de deelnemers treffend. Maar golfen is een mooi weer sport en dat kon bij deze editie niet beter. De deelnemers ging prima gemutst en goed ingesmeerd tegen de zon de baan in voor 18 holes op het zeer gevarieerde golfpark nabij de Belgisch Nederlandse grens. Natuurlijk werd er sportief gestreden om de hoogste eer. Dat hoort erbij, maar dat is tijdens de Agfa Golfdag niet het belangrijkste. Iedereen had het zichtbaar naar z’n zin. De sfeer in de flights was van de eerste tot en achttiende hole uitstekend en dat hield op de negentiende niet op. Ook dat hoort bij deze golfdag, die werd afgesloten met een voortreffelijk diner. Tijdens het laatste programmaonderdeel werden er verschillende prijzen uitgereikt, onder andere voor de longest, de neary en natuurlijk de overall winnaar. Dat werd Ron van Gog van Wesly Printing & Packaging. Daarmee kwam het einde van een zeer geslaagde zomerse Agfa Golfdag dichterbij, al bleef het nog wel enige tijd gezellig op het Brabantse golfpark.

De beelden van de Agfa Golfdag 2018 staan online.

FOTOALBUM

Beelden: Femke de Vries (FC Style) | Danto

MEER INFORMATIE

Fred Brouwer, Agfa Graphics  |  T +31 6 51 36 64 52  |  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.