+31 06 54 25 48 71
NIEUWSBERICHTEN

NIEUWSBERICHT


PTI Seminar ‘Train je succes’

PTI bestaat dit jaar 25 jaar en dat werd gevierd met een speciaal jubileumseminar ‘Train je succes’ in De Fabrique in Utrecht. Daar was veel belangstelling voor. Er kwam ruim 250 genodigden af op de presentaties van niemand minder dan ex-hockeyster Minke Booij, hockeycoach Marc Lammers, mental coach Daniel Zavrel en neuroloog Erik Scherder.

Succes is wel degelijk te trainen

Het gekozen seminar thema en de sprekers pasten goed bij elkaar en ‘succes’ is ook van toepassing op 25 jaar PTI. Alle sprekers benaderden – onder aanvoering van dagvoorzitter van Jack Spijkerman – het thema vanuit hun achtergrond en gaven aan dat succes wel degelijk te trainen is. Minke Booij en Marc Lammers vertelden over hun weg naar de gouden Olympische medaille voor het vrouwen hockeyteam in Beijng. Daniel Zavrel benaderde het thema succes met voorbeelden uit de praktijk waarbij mensen het beste uit zichzelf leren halen. Hoogleraar neuropsychologie Erik Scherder, onder andere bekend van zijn optredens in ‘De Wereld Draait Door’, hield een enthousiast betoog over het menselijk brein en gaf als ‘Train je succes’ tip mee om dagelijks te bewegen.

Meterstandenlijn

Naast de inleidingen was er ook ruimte om terug te blikken op 25 jaar PTI. Daarvoor betraden de ‘founders’ Cees van der Voorden en Luc Posma het podium. Zij vertelden in vogelvlucht over het wel en wee van PTI in de beginfase en het kantelpunt: de meterstandenlijn. Daarmee is het succes van PTI in de nutswereld begonnen. En dat succes duurt nog bij water- en energiebedrijven nog altijd voort.

PTI 3.0

Inmiddels is de rol van Cees en Luc verplaatst naar de achtergrond en wordt de dagelijkse leiding uitgevoerd door Jan Posma, Ron Tuinenburg en Ramon van Stappershoef. Ook zij betraden het podium om onder leiding van de dagvoorzitter uitleg te geven aan PTI 3.0. Daar wordt volop op ingezet om ook de komende 25 jaar succesvol te blijven.

PTI jubileummagazine

Speciaal ter gelegenheid van het 25-jarig bestaan van PTI is er een jubileummagazine samengesteld. Daarin wordt de toekomstvisie van de directie helder verwoord. Ook komen de founders, klanten, partners en PTI medewerkers in beeld en aan het woord. Uiteraard ontbreekt in het speciale magazine Spieren voor Spieren niet. PTI is maatschappelijk partner van dit goede doel, dat zich inzet voor spierzieke kinderen. Directeur Minke Booij en ambassadeur Louis van Gaal vertellen over de bijzondere samenwerking met PTI. Het is een prachtige – 96 pagina’s dikke – uitgave geworden. Na afloop van het seminar kregen de bezoekers het PTI jubileummagazine mee naar huis.

Heeft u het PTI jubileummagazine gemist?. Geen nood. Stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met als onderwerp ‘PTI jubileummagazine’ en wij sturen u graag een exemplaar toe.

De beelden van het PTI Seminar ‘Train je succes’ staan online.

FOTOALBUM


MEER INFORMATIE

Amanda Wetter, communicatie manager
T 6 14 76 34 10  |  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.